Welkom bij Van Tiel Logistics
Een betrouwbare partner.
Exceptioneel in uitzonderlijk vervoer. L.C. van Tiel Logistics b.v. verzorgt wereldwijd speciale transporten. Als expediteur zijn wij uw betrouwbare partner in het transporteren en verschepen van exceptioneel zware of grote ladingen. Voor het wegtransport hebben wij de beschikking over nieuw eigen materiaal; trekkers en trailers die speciaal uitgerust zijn voor het verrichten van uitzonderlijke transporten.

Uw logistiek in goede handen.
Door onze technische expertise, jarenlange ervaring en wereldwijde contacten, garanderen wij dat elke lading - hoe exceptioneel ook - veilig, tijdig en verantwoord haar plaats van bestemming bereikt. Door mee te denken, creatieve oplossingen op maat te bieden en door voortdurend te anticiperen op de wisselende omstandigheden in de markt, kunnen wij inspelen op de laatste ontwikkelingen en de vraag van de markt.
Wij stemmen onze logistieke dienstverlening volledig af op uw specifieke eisen. Daarbij bieden we u een geintegreerd pakket aan logistieke diensten van begin tot eindbestemming; het transport, de transportvergunningen, de douaneafhandeling, afhandeling in de havens, de verscheping en nog veel meer. Ons doel is om uw logistieke zorgen uit handen te nemen.

Op ons kunt u rekenen.
Betrouwbaarheid en kwaliteit; dat zijn de belangrijkste peilers onder onze dienstverlening. Van Tiel Logistics hecht veel waarde aan het opbouwen van langdurige klantrelaties. Wij stellen ons op als een flexibele, betrokken en uiterst betrouwbare partner waar uw logistiek in goede handen is.

Exceptioneel in uitzonderlijk vervoer.